رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

وقتی امریکا دایه مهربان تر از مادر می شود!

وقتی امریکا دایه مهربان تر از مادر می شود! سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آمریکایی که ما را مورد تحریم اقتصادی و داروی قرار داده است، امروز دایه مهربان تر از مادر شده و واکسنی را که ملتش حاضر به پذیرش آن نیستند می‌خواهد به ما بفروشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 15
کد خبر: ۷۴۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره عدم واردات واکسن کرونا از کشورهای آمریکا و انگلیس گفت: امروز آمریکا بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را دارد پس چرا این واکسن در میان مردم آمریکا استفاده نمی‌شود؟

 

وی افزود: مردم خود آمریکا از پذیرش واکسن فایزر امتناع می‌کنند، اما وقتی که این چنین است، باید این واکسن را خریداری و به مردم مان تزریق کنیم؟

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: آمریکا همواره سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه کشور و ملت ما اعمال می‌کرده حال چه شده که امروز در ارتباط با این واکسن دایه مهربان‌تر از مادر شده و می‌خواهد واکسن فایز را به ایران بفروشند.

 

بابایی خاطرنشان کرد: آمریکا ۲۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های ما در سراسر جهان را بلوکه کرده و اجازه نمی‌دهد که ما با استفاده از این دارایی‌هایمان داروهای ضدسرطان را خریداری کنیم و امروز فروش واکسن کرونا را به ایران دنبال می‌کند.

 

وی افزود: ما در مجلس اجازه نخواهیم داد که عده‌ای سودجو بخواهند به منافع شخصی خود در بحث واردات واکسن از غرب دست پیدا کنند و سلامتی مردم را دستاویزی برای رسیدن به سود و منافع شخصی‌شان قرار دهند.

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: علاوه بر این رهبر معظم انقلاب نگفتند که به هیچ عنوان واکسنی وارد نشود، بلکه ایشان فرمودند؛ اولویت با تولید داخل است اما اگر بنا شد که واکسنی از خارج از کشور خریداری شود باید از منبع مطمئنی این کار انجام شود.

 

نماینده مردم ساری در مجلس خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم از تجربیات هند و کشورهای شرق آسیا در این زمینه استفاده کنیم و اگر واکسن مطمئنی در این زمینه ساخته و تولید شده باشد از آنها خریداری کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار